Det mystiske Gobekli Tepe

Det mystiske Gobekli Tepe

Er det bygget af besøgende fra rummet?

Er det bygget af besøgende fra rummet? (Ancient Astronaut Theory)

I syd Tyrkiet, tæt på byen Urfa og på toppen af en bjergkam i det sydøstlige Anatolien, blev verdens måske ældste tempel fundet tilbage i 1964. Göbekli Tepe blev først opdaget i forbindelse med en undersøgelse ledet af universitetet i Istanbul og University of Chicago.

Templet er en yngre stenalder-helligdom og den ældste kendte menneskeskabte religiøse struktur. Göbekli Tepe, som faktisk er en kompleks struktur, består af mange templer, det kan have været det første tempel i verden lavet af mennesket.

Beviser fundet på stedet viser at templet blev brugt til religiøse formål. De fleste af søjlerne er T-formede, op til 6 meter høje, og har forskellige dyr indgraverede (tyre, slanger, ræve, kraner, løver osv.) Men det mest forbløffende er, at hver søjle vejer mellem 40 – 60 tons, hvilket får de fleste til at spekulationer over, hvordan det overhovedet var muligt for de forhistoriske mænd at bygge sådan et monument, når de grundlæggende værktøjer endnu ikke var opfundet, og ifølge arkæologien anses folk fra den tid for at være usofistikeret jægere.

40 – 60 tons siger du?? …og vores dags kraner kan ikke engang løfte dem. Hmm….!!

Det vigtige i opdagelsen af ​​Göbekli Tepe ligger i det faktum, at de mennesker, der boede der åbenbart var langt, langt mere avanceret end vi tidligere har troet. Fortalere for ”Ancient Astronaut Theory” hævder, at væsener fra en anden planet kunne have hjulpet menneskeheden i oldtiden og satte dem i stand til at skabe imponerende strukturer ikke kun i Tyrkiet, men i mange lande over hele verden. – Hvad tænker du?

Share post:

  • /

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *