Holistisk Sundhed & Livsstilsdesign

Holistisk Sundhed & Livsstilsdesign

Energi, frihed og velvære

Når vi taler om holistisk sundhed, inddrager vi alle aspekter af sundhed, dvs. både den fysiske, mentale og sociale sundhed – hele livsstilen. For at opleve energi, frihed og velvære i dit liv, må du som udgangspunkt have fundamentet i orden, dvs…

1) din fysiske krop, som du passer og plejer med god sund mad, vand og motion.

2) din psyke, som du passer ved f.eks. af mediterer, nyde naturen, din have eller dine børn – alt hvad der får dig ned i gear og til at stresse af.

3) din sociale sundhed, dvs. når dit sociale liv fungerer og du kan håndtere konflikter og svære situationer.

Holistisk sundhed definerer sundhed som en oplevelse af energi, frihed og velvære:
A) Energi til at leve det liv, som giver mening for dig.
B) Frihed i krop, sind og relationer til at udfolde sig, som man vil
C) Velvære i form af ro, nydelse og væren

Det vi har til fældes i essensen er at vi alle er ”med-skabere”, vi skaber i samspil med hinanden, og når det kommer til livsstilsdesign, handler det om at udtrykke din individuelle sjæl i samspil med det holistiske.

Design i forbindelse med sundhed, handler om opmærksomhed, du ved at du bare kan lade livet komme, lade ting ske helt tilfældigt. Men ville det ikke være dejligt at vide, at du er på vej i den rigtige retning, at alle komponenterne som du ønsker i dit liv er til rådighed, lige meget om det er mad og næring, kærlighed, karriere, familie, venner, eller hvordan dit hjem skal se ud og føles for at støtte dig. Saml komponenterne sammen, få ideerne og research dem, planlæg og end med at få et meget positivt resultat. Prikken Over Livet har gjort det let for dig og udtænkt en livsstilsskabelon.

Vi taler om at opbygge et liv der virker for dig, og som er noget du kommer til at elske udføre dagligt. Det handler om at planlægge, researche, analysere og strukturere din vision. Du må tillade dig selv at skabe forbindelse til den fødselsret du har som ”med-skaber”, for at manifestere den sundhed du ønsker og det liv du ønsker.

Livsstilsdesign handler om at bygge dit liv med ansvar, viden og forståelse for det liv du bygger. Og gøre indsatsen og arbejdet for at få det positive resultat. Det er sådan du bliver sund og lykkelig.

Design er ikke eksklusivt – alle har evnen til at designe det liv og det helbred som de ønsker.

Share post:

  • /

Comment ( 1 )

  • Hr WordPress

    Hej, dette er en kommentar.
    For at slette en kommentar logger du blot ind og læser indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *