Om os

Om os

separator

Holistisk livsstilsdesign・Sind・Ånd・Kærlighed・Fællesskab・Hjem・Formål

Om os

Missionen handler om at give og modtage kærlighed – på det indre plan at føle sig på toppen, gladere, smukkere og have mere energi, samtidig med at vi sammen gør en forskel på det ydre plan.

Visionen er at udbrede viden omkring bæredygtighed, og skabe forståelse for hvordan en resourcebaseret økonomi vil gavne vores allesammens verden.

 

Prikken Over Livets base ligger i det gamle bogtrykkeri i hjertet af Hjørring, det er herfra tager vi udgangspunkt når vi skal på eventyr. Bloggen handler om holistiske livsstilsdesign og om hvordan du kan hjælpe dig selv, din familie, nærmiljøet, samfundet, og verden omkring os, ved at følge nogle få retningslinjer – mange bække små…

Prikken Over Livet handler om hvordan vi gennem en holistisk livsstil får øje på vores reelle værdi og sande formål i denne verden – et centralt element for en mere afbalanceret og harmonisk planet.

0
Eventyr

0
Grader rundt

0
Kopper grøn te

0
Sins tyve gode ideer

Sig hej til Teamet

separator2

Ulla Gram

Blogger

Vibe Falkenberg

Blogger

Kristina Winter

Forfatter

Tid til at smile – Hvad vi er passionerede omkring

Lidt om os.

Ulla – Kærlighed

Har et ønske om at andre vil indse, hvad jeg efter en livstruende sygdom selv har indset, at vi ved udgangen af vores liv, står over for tre dybe spørgsmål:

Nåede du det du ville i dit liv?

Fik du vist din kærlighed?

Betød du noget for andre?

Giv dit liv mening:

Det er så vigtigt at vi kan vågne op hver morgen og føle at vores liv har mening. Det har det hvis du stiller dig selv de rigtige spørgsmål og blive bevist om at svare på dem, på alle områder af dit liv. Jeg har fokus på psykologi, fysiologi, sundhed, produktivitet og formål i mit liv. Hvis du er interesseret i personlig udvikling, effektivitet, passioneret livsstil, så er du ligesom jeg, og vil finde meget inspirerende her på bloggen – God læselyst.

Ulla Gram

Om motivation:

Motivation er faktisk ikke problemet for de fleste af os. Engagement er det virkelige problem… Derfor, Bliv inspireret og passioneret, vær vedholdende, forbliv fokuseret og forpligt dig – så skal du nok nå dit mål.

Vibe – Keramik

Drømmenes verden kan blive til virkelighed når man har leret mellem fingrende. Det er et skabene og fantastik materiale, som udvikler sig gennem hele processen og giver mulighed for at afdække behov og ideer.

Keramikken har været en del af mig hele mit liv. Først som datter af keramikgården Keramoda i Lønstrup, hvor mit liv og hverdag var fyldt med ler, brændinger, udforskning og udvikling – og senere som min egen levevej. Her blev grundstenene til min store interesse støbt. Se mere på www.vibefalkenberg.dk

Vibe Falkenberg

K.A. Winter – Bøger

Født og opvokset i Berlin. Efter mine studier flyttede jeg til Danmark og bor nu, sammen med min familie og vores hund Lucy, der konstant holder os på tæerne. Vi bor i den fredelige by Hjørring, som kun er et par kilometer fra kysten. Der er uendelige sandstrande og smukke skove, som jeg holder af at strejfe rundt i sammen med Lucy. De bedste ideer til mine bøger, jeg får på disse ture og fra mine børn som naturligvis er en uudtømmelig kilde til inspiration.

Hvis du er blevet nysgerrig efter at læse en af mine bøger, kan du se mere på min website. www.kawinter.dk

Kristina Winter

Brug for at få fat i os?

Citater

separator