Dit Livs Plan

Dit Livs Plan

separator

Hvorfor har du brug for en livsplan?

Processen

Hvordan vil du vurdere dit liv? – Er du tilfreds med den måde du lever dit liv lige nu?
Noget tilfreds?
Slet ikke tilfreds?

Svaret er helt privat. Ingen andre behøver at kende det. Være ærlig.

  • /
Project Navigation

Hvad sker der i dit liv lige nu? – Kort oversigt over den aktuelle tilstand af dit liv. Overvej dit helbred, karriere, relationer, økonomi, åndelighed og følelsesmæssige trivsel. Tilføj andre områder af livet, der er vigtige for dig. Brug ikke meget tid med dette. Bare skriv det ned som popper ind i hovedet på dig lige nu.

Hvad gør dig glad? – Tænk over hvad du holder af og nyder. Tænk over ting der går godt i dit liv. Inklusiv aktiviteter, mennesker og situationer, der gør dig glad, tilfredshed, eller får dig til at grine.

Hvad dræner dig? – Udpeg hvad der tærer på din energi og glæde. Find ud af hvilke folk, adfærd, valg eller situationer der forårsage stress, angst, eller en negativ stemning. Vi har alle ”giftstoffer” i vores liv; mennesker eller ting, der suger livet ud af os som vampyrer der dræne vores livskraft.

Hvad fungerer ikke i dit liv? – Tænk over, hvor du ønsker en forbedring. Find de hindringer der forhindre dig i at leve et tilfredsstillende og lykkeligt liv. Tænk over de ”dvælende” udfordringer i dit liv; sundhed, fitness, vægt, mangel på organisation, et utilfredsstillende job, et vanskeligt eller ødelæggende forhold. Måske er du simpelthen nødt til at få styr på din stress, komme bedre i balance, eller bare at lære at grine igen.

Hvordan ser dit ideelle liv ud? – Beskriv i detaljer, hvilket liv der virkelig vil gøre dig glad, så glad at du springer ud af sengen hver morgenen. Beskriv hvad du gøre i løbet af dagen, hvem du vil være sammen med, og hvordan du vil føle dig. Vær ærlig og klar i spyttet. Det er vigtigt at være krystal klar over, hvad du virkelig ønsker i din fremtid.

Hvad har du brug for at gøre for at få det liv? – Tænk over, hvad der skal ske for at komme fra hvor du er nu, til hvor du ønsker at være. Det behøver ikke at være en detaljeret handlingsplan lige nu, blot nogle generelle mål eller ideer at arbejde hen imod. Du kan gøre din plan mere detaljeret senere, men lige nu har du brug for at definere et mål. Overvej hvilke nye vaner du gerne vil have, eller hvilke måder du gerne vil ændre din attitude eller omgivelser på.
Mere stof til eftertanke

Hvad vil du virkelig ønsker at udrette i dette liv?

Hvilken slags person vil du være?

Hvad er vigtigst for dig i livet?

Hvorfor ønsker du det du ønsker?

Hvordan vil du gerne huskes?

Hvordan vil dit liv være om 30 år, hvis du aldrig ændre den måde du lever på nu?

Gå til blogs om Dit Livs Plan


Dit Livs Plan 

View Project

Dit Livs Plan

Har du en livsplan? Har du nogensinde tænkt over hvordan man laver en? De fleste mennesker har aldrig tænkt over det, men det burde de gøre.Vi taler ikke om en tyk forretningsplan med grafer og tjeklister. En livplan er egentlig bare ment som generel oversigt over hvor du er nu på alle de områder, der betyder noget for dig, hvor du ønsker at forbedre dig, og hvordan du gerne vil have dit liv til at se ud i fremtiden.

En plan – Det lyder måske skræmmende og begrænsende, men det er det overhovedet ikke. Det er værd at bruge en lille smule tid på at få det liv, vi ønsker, i stedet for at jagte efter de forkerte ting og arbejder hårdt, blot for at opdage, at vi har fulgt en helt forkerte vej.

Hvis du er som mennesker er flest, ønsker du at leve et meningsfyldt liv, med glæde og tilfredshed.

 

Men dagligdagen tager mange gange over – der er deadlines der skal nås, familiemæssige forpligtelser osv. du får den her konstante følelse af hele tiden at skulle nå noget, mens dagene ligesom bare løber ud som sand imellem fingrene. Med sådan en følelse af stress og jag, er det nemt at glemme vores drømme. Vi ved, vi var beregnet til mere her i livet, men dagene smuldre bare, og vi kan ikke gøre noget ved det.

Her på Prikken Over Livet vil du finde værktøjer til at designe din egen Livsplan med den lykkelige slutning i tankerne, med Step-by-step planer og guides, gratis e-bøger etc. det viser dig vejen. Du kan finde blogindlæg med nyttig læsning og videoindlæg med hjælp til dig til det liv du ønsker.

 

Fix Margin 40px