Sundhed & Livsstil

Sundhed & Livsstil

separator

Et sundt, lykkeligt og succesfyldt liv via motion, kost og personlig udvikling.

  • /
Project Navigation

Sundhed & Livsstil

Holistisk livsstilsdesign – Et sundt, lykkeligt og succesfyldt liv via motion, kost og personlig udvikling.

Livsstilsdesign handler i denne forbindelse om at manifestere det liv du ønsker, at manifestere den karriere du ønsker, eller den kærlighed du ønsker. Vi tænker ofte på design som noget der har med mode, indretning, forretning eller software at gøre. Men en holistisk livsstilsdesign handler især om dine indre værdier og dine ydre omgivelser. Holistisk livsstilsdesign er en paraply for tanken om at du kan bruge din skaberkraft i alle aspekter af dit liv.

Jeg tænker altid på spiritualitet som grundlaget for sundhed, og design som det bedste værktøj til at skabe et sundt og godt liv. Selve ordet design betyder ”at planlægge” eller ”at skitserer” at noget tage form i tankerne, for derefter at blive skabt og gjort til virkeligheden (udenfor i eksteriør) – Design betyder at udtænke, udfører og skabe en plan. Design antyder altså formål og hensigt.

Du kan f.eks. designe din krop via motion, at have en god fordøjelse, at have sunde blomstrende forhold, at have den kærlighed du ønsker dig i dit liv, at have en optimal sund krop, et smukt hjem, at have eventyrlyst og indre ro, er alt sammen et resultat af design.

Det nye opgraderede designbegreb handler her altså om at opbygge alle aspekter at dit liv, at design og manifestere i det ydre, hvad du har indeni. At gå fra tanke og ide til noget konkret.

Gå til Blogs om Sundhed & Livsstil


Sundhed & Livsstil 

View Project

Fix Margin 40px