Husråd & Gode idéer

Husråd & Gode idéer

separator

Gør livet lidt nemmere, billigere og hyggeligere.

  • /
Project Navigation

Husråd

Bliver´ det ikke lidt for mormor-agtigt og gammeldags med husråd og sån´ tænker du måske? Er det ikke noget der hører til i vores forældre og bedsteforældre tid, Dengang mormor gik og samlede på små sedler og skrev opskrifter ind i sine notesbøger – besværligt, hvad skal jeg dog bruge det til? – Vi ser mutter med kost og spand for vores indre blik.

Vi har vænnet os til at købe ”Silit-bumm” eller ”Fast-just-eat”, for det er da kommet for at blive, ikke? og det er i øvrigt meget lettere i vores travle hverdag.

For nogle mennesker er det helt sikkert lettere, dem der ikke kender til citronens magiske kraft i et badeværelse, eller ved hvor skønt det er at nyde egne creme og hudplejeprodukter, eller hjemmelavede safter, sirupper og syltede mad, dem som ikke lader op med børnenes latter og små fingre i køkkenet. – Men lad dem om det.

De gamle husråd går desværre ikke mundligt i arv fra generation til generation længere, men heldigvis findes mormors små æsker med sedler og notesbøger og endda hele opslagsværker der tit kan det faktisk gøre livet lidt nemmere, billigere og hyggeligere.

Gå til Blogs om Husråd & Gode idéer


Gode Husråd & Gode idéer

View Project