Myter & Mysterier

Info

Myter & Mysterierseparator

separator

Info

 Myter & Mysterier

separator

Info

 Myter & Mysterier

separator

Info

 Myter & Mysterier

separator

Verden er fyldt med eksempler på en mystisk fortid, fra stenringe til gravkamre. Mysterier, Myter og sagn tager os på en dramatisk tur i fortiden, gemmer et væld af mystiske, hellige og legendariske steder, som udfordrer vores moderne tænkning og teknologi og rejser spørgsmål om teknik, religion, astronomi og vore forfædres historie.

Hvorfor fascinere det uforklarlige os? Fordi vi er mennesker…

  • /
Project Navigation

Myter & Mysterier

Hvorfor fascinere det uforklarlige os?

Fortiden har efterladt os en arv af mystiske steder or fortællinger. Hellige steder, symbolske landskaber, gamle landsbyer, ruiner og fortællinger om forsvundne landområder findes i støvede bøger fortælles af Hollywood eller de gamle i familien. Historierne fascinere og begejstre os der opsøger dem, får os til at fantaserer og undres.

Som mennesker har et stort behov for at forstå og forklare verden omkring os.

Nogle civilisationer beskrives torden som nærmer sig som en stor Gud der farer over himmelen i sin vogn, eller en rumlen af jorden bortforklares som ånder strejfer om under jorden.

Mysterier og nysgerrighed har også hjulpet os til nogle af de største opfindelser, meget begyndte som en drøm … flyvning for eksempel.

Det er den samme spænding der er brændstoffet for faldskærmsudspringere og som får og i biografen for at se en skrækfilm. Det er denne drivkraft og lyst der får os til at forsøge at forstå det uforklarlige … se og opleve noget fantastisk. Gyset ved spøgelseshistorie ved pejsen i sommerhuset, eller historier om magi og mystiske skabninger store som små er altid noget, der kan skabe henrykte hvin opmærksomhed.

Vi elsker at flygte ind i fantastiske og fascinerende historier, lege amatørdetektiver, få sug i maven når vi møder mørke side af mennesker og fordi vi forestiller os at vi kan blive en del af løsningen. Vi lærer om, hvordan andre lever og ser på verden, åbner vores perspektiv og erfaringer.

Gå til Blogs om Myter & Mysterier


Myter og Mysterier

View Project

Fix Margin 40px